Behandlingar

Advanced Skin Care är Göteborgs första hudvårdsklinik som fullt ut fokuserar på avancerad hudvård. För att uppnå en stark och frisk hud måste kropp och själ arbeta i synergi, och det är precis det som vi på kliniken har valt att fördjupa oss på – att kombinera din inre och yttre skönhet.

Ditt specifika behov och dina önskemål är vår vägledning och för att du ska förstå vad som skiljer vår avancerade hudvårdsklinik från en traditionell skönhetssalong erbjuder vi alla våra nya kunder på en 15 minuters fri kost & näringsprofil i samband med den första hudvårdsbehandlingen.

Vi tror på kostens läkande kraft och förmåga och ser alltid först till det inre för att kunna åtgärda det yttre. Huden är vårt största organ och vårt viktigaste skydd i mötet med vardagen. Luften, klimatet och vårt levnadssätt ställer höga krav på huden och det är tyvärr alltför vanligt, att enkla men nödvändiga hudfunktioner ändras och i vissa fall helt stannar av p.g.a. stress och dåliga kostvanor.

Medicinsk hudvård – cosmeceuticals & pharma-cosmeceuticals kan på ett snabbt och effektivt sätt återskapa hudens normala funktion och läka ut hudtillstånd som:

  • acne
  • hyperpigmenteringar/melasma
  • rosacea
  • ärrad/grovporig hud
  • förtidigt åldrad hud/solskadad hud

Problemhud behöver inte längre vara ett problem. Med avancerad hudvård, tålamod och koständring kan man bli fri från de mest vanliga hudåkommorna.

Avancerad hudvård är resultatinriktade behandlingar för både kropp och ansikte där kost & hälsa arbetar tillsammans med hudvårdsprodukter. Ett naturligt nästa steg inom skönhetsbranschen som annars bara fokuserar på vårt yttre.

Vi utför allt ifrån traditionella ansiktsbehandlingar till avancerade kemiska peelingar och erbjuder även Medicinsk Fotvård samt massage. För att få veta vilken behandling som passar dig bäst, kontakta oss.

Medicinsk hudvård med fördjupning i kostens betydelse

banner-behandlingar