Ansiktsbehandling Göteborg

Vi erbjuder resultatinriktade ansiktsbehandlingar mitt i centrala Göteborg, och du finner lätt din favorit hos oss. Oavsett vilken ansiktsbehanding du väljer ingår det hudanalys, peeling, porttömning samt mask. Vi använder produkter från nimue & phformula som väljs utefter din hud och behov. I våra ansiktsbehandlingar har vi tillgång till flera olika penslingar (aha/kemisk peels), ampuller, serum och specialmasker och vi väljer oftast en kombination av flera för bästa effekt.
Våra ansiktsbehandlingar grundar sig alltid ifrån vår insida och flera av våra hudterapeuter har specialutbildning inom kost & näring och är licensierade Kostrådgivare via Pauluns Näringscenter.

Vid första besöket ingår 15 min gratis kost & näringskonsultation för att fastställa din hudfysik och för att kunna skräddarsy din ansiktsbehandling utefter ditt unika behov. Bokar du via vår online bokning – Se till att välja “NY kund Avancerad hudvård…” för att boka rätt tid!
Kom därför i god tid innan behandlingen så hinner du ange de uppgifter som hälsoprofilen behöver. Kostråd samt andra levnadsnyttiga tips ges tillsammans med hemvårdsrekommendationer av en Aukt. Hudterapeut med certifiering inom Kost & Näringsrådgivning.

 

Vi välkomnar Jeanette Lund Andersson, vår nya hudterapeut kollega som startar hos oss nu i februari. Hon välkomnar nya som gamla kunder till sig och ger därför 150:- rabatt på valfri ansiktsbehandling under Februari och Mars.
Boka online eller via telefon: 031-711 70 60.
Avancerad Hudvårdsbehandling 45 min 795:-

En effektiv och grundlig ansiktsbehandling där huden får en tydlig klarhet och ny energi. Inkluderar rengöring, enzympeeling, AHA-pensling, portömning samt avslutande ansiktsmask. Perfekt för dig som vill ha snabba men synliga resultat i huden men som också prioriterar din tid. Passar samtliga hudtyper och behandlingen skräddarsys alltid för just ditt behov. Vi behandlar hudtillstånd som miljöbelastad, hyperpigmenterad, interaktiv och problem hud.

Avancerad Hudvårdsbehandling 60 min 895:-

En underbar ansiktsbehandling med samma bas som ovanstående 45 “minutare” men med härlig ansiktsmassage för att dränera ut toxiner och stimulera cellförnyelsen i huden. Bra för dig som kanske inte gjort någon ansiktsbehandling tidigare eller upplever återkommande problem med din hud. Ger en ordentlig start och genomgång av din hud. Vår storfavorit bland våra gäster!

Avancerad Hudvårdsbehandling 75 min 1295:-

En vidareutveckling på vår 60 mins behandling ovan och är en lyxansiktsbehandling med lång härlig ansiktsmassage där hudkvalitén förbättras och behandlar olika hudtillstånd på djupet. Huden får ett synligt förbättrat resultat och känslan sitter kvar länge. Behandlingen innehåller även plock av bryn samt specialmask och avslutande djupgående ampull för din hudtyp. Detta är behandlingen för dig som vill unna sig lite extra eller vill ge bort en fin gåva i present!

Anti-Aging Behandling med C-vitamin 45 min 950:-

En resultatgivande behandling som motverkar förtidigt åldrande av huden orsakade av diverse inflammatoriska processer. Här jobbar vi med C-vitamin som hämmar den inflammatoriska processen som åldrar huden i förtid samt stimulerar kollagenproduktionen som ger en fastare & jämnare hy. Behandlingen inkluderar rengöring, djupgående enzympeeling, portömning, AHA-pensling + C-vitamin pensling samt avslutande serummask. Behandlingen är speciellt framtagen för dig som medvetet vill motverka din huds åldrande eller som går regelbundet på ansiktsbehandling och vill ha det där lilla extra.

.

Vi rekommenderar regelbunda behandlingar med ca 4-8 v mellanrum. Konsultera en av våra auktoriserade hudterapeuter för rätt råd för dig!

Pensionärs- & studeranderabatt 10% vid bokning dagtid 10-14 mot uppvisande av id-handling.