Ansiktsbehandling Göteborg

Vi erbjuder resultatinriktade ansiktsbehandlingar mitt i centrala Göteborg, och du finner lätt din favorit hos oss. Oavsett vilken ansiktsbehanding du väljer ingår det hudanalys, peeling, porttömning samt mask. Vi använder produkter från nimue & phformula som väljs utefter din hud och behov. I våra ansiktsbehandlingar har vi tillgång till flera olika penslingar (aha/kemisk peels), ampuller, serum och specialmasker och vi väljer oftast en kombination av flera för bästa effekt.
Våra ansiktsbehandlingar grundar sig alltid ifrån vår insida och våra hudterapeuter har specialutbildning inom kost & näring och är licensierade Kostrådgivare via Pauluns Näringscenter.

Vid första besöket ingår 15 min gratis kost & näringskonsultation för att fastställa din hudfysik och för att kunna skräddarsy din ansiktsbehandling utefter ditt unika behov. Kom därför i god tid innan behandlingen så hinner du ange de uppgifter som hälsoprofilen behöver. Kostråd samt andra levnadsnyttiga tips ges tillsammans med hemvårdsrekommendationer av en Aukt. Hudterapeut med certifiering inom Kost & Näringsrådgivning.

 

Avancerad Hudvårdsbehandling 45 min 795:-

En effektiv och grundlig ansiktsbehandling där huden får en tydlig klarhet och ny energi. Perfekt för dig som vill ha snabba synliga resultat i huden men som också prioriterar din tid. Passar samtliga hudtyper och behandlingen skräddarsys alltid för din behov.

Avancerad Hudvårdsbehandling 60 min 895:-

En ansiktsbehandling med samma bas som ovan men med härlig ansiktsmassage för att dränera ut toxiner och stimulera cellförnyelsen i huden. Bra för dig som kanske inte gjort någon ansiktsbehandling tidigare eller upplever problem med din hud. Ger en ordentlig start och genomgång av din hud.

Avancerad Hudvårdsbehandling 75 min 1295:-

En ultimat lyx-ansiktsbehandling med lång ansiktsmassage där hudkvalitén förbättras och behandlar olika hudtillstånd på djupet. Huden får ett synligt förbättrat resultat och känslan sitter kvar länge. Behandlingen innehåller även plock av bryn samt specialmask och avslutande serum för din hudtyp.

Anti-Aging Behandling med C-vitamin 45 min 950:-

En resultatgivande behandling som motverkar förtidigt åldrande av huden orsakade av diverse inflammatoriska processer. C-vitamin hämmar den inflammatoriska processen som åldrar huden i förtid samt stimulerar kollagenproduktionen som ger en fastare & jämnare hy.
Behandlingen inkluderar rengöring, djupgående enzympeeling, portömning, AHA-pensling + C-vitamin pensling samt avslutande serum mask: ”After Sun”. Behandlingen är anpassad för sommarmånaderna.

Vi rekommenderar en kur på 4-6 ggr varannan vecka för bästa effekt. Vid köp kur ges 20% rabatt på totala summan.

Pensionärs- & studeranderabatt 10% vid bokning dagtid 10-14 mot uppvisande av id-handling.