Dermapen/Microneedling

Dermapen, den populära microneedling behandlingen som är unik i sitt slag finns hos oss på kliniken Advanced Skin Care i Göteborg. Dermapen är marknadsledande med patenterad teknologi och är den första mekaniska microneedling pennan på marknaden sedan 2010 och är fortfarande marknadsledande världen över. Läs mer om Dermapan – microneedling behandling!

Dermapen är en populär behandlingsmetod för en rad olika hudproblem och här kan vi behandla flera olika hudtillstånd.
Enkelt beskrivet, orsakar Dermapen™ en kontrollerad skada i huden med hjälp av mycket tunna, fina nålar. Små kanaler skapas i huden och tack vare den unika konstruktionen som Dermapen har, väljer man lätt djuphet mellan 0,25 mm – 2,5 mm, beroende på vad som ska behandlas i huden.
Som en naturlig reaktion av de skapade kanalerna, vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs i våra celler och huden börjar bl.a producera nytt kollagen.
Resultatet blir en kraftigt hudföryngrande effekt av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Nyproduktionen av tillväxtfaktorer och naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av tex fraktionerad laser, men Dermapen™ har mycket mindre biverkningar och en kortare återhämtningstid. En Dermapen™-behandling kan även utföras på alla hudtyper/ hudfärger.

Med Dermapen™ behandlar vi bland annat*:

  • Hudföryngring/Huduppstramning
  • Fina linjer & rynkor (även ögon)
  • Förstora porer/Oren hud
  • Acne (grad I-II), Rosacea
  • Milier, keratosis pilares
  • Hyperpigmenteringar/Melasma
  • Ärr – (acneärr, kirurgiska ärr och brännskador)
  • Hudbristningar

*Vi utför endast Dermapen behandlingar efter noggrann utförd hudkonsultation och behandlingen lämpar sig inte för alla personer och hudtillstånd. Vissa hudtillstånd behandlas även primärt genom andra behandlingsrutiner än just Dermapen. Boka din Personliga Konsultation hos våra Hudspecialister här!

 

Förslag på behandling: (fler områden går att behandla)

Runt Ögon 995kr
Runt Ögon 3 behandlingar 2500kr
Acne Ärr kinder 1295kr
Acne ärr 3 behandlingar 3200kr
Ansikte inkl. ögon 1995kr
Ansikte 3 behandlingar 5000kr
Ansikte + hals 2495kr
Ansikte, hals + decolletage 2995kr
Decolletage 1995kr

dermapen