KONSULTATION

KONSULTATION – Hudvård
ca 25 min 450:-

Ett bra första alternativ när man inte vet eller känner till rätt behandlingsalternativ för just din hud. Lär dig förstå din hud och dess behov. Vi utför en noggrann hudanalys samt en kortare hälsokonsultation ingår. Hemvårdsrekommendationer samt råd om passande behandlingar ges tillsammans med levnadsnyttiga tips om kost och hälsa. Läs mer om våra ansiktsbehandlingar!
(kostnadsfri vid köp av minst 3 hudvårdsprodukter som överstiger 1000:-eller kur behandling om minst 4 st)

KONSULTATION – Dermapen
ca 25 min 450:-

För dig som är nyfiken på våra microneedling behandlingar där vi arbetar med Dermapen. Här går vi igenom din huds förutsättningar samt ger råd om passande behandlingsupplägg. Du får fylla i en hälsoprofil och vi utför en noggrann hudanalys för att ge dig rätt rekommendationer och prisförslag. Läs mer om Dermapen behandling!
(kostnadsfri vid köp av minst 3 st Dermapen kurbehandlingar)

KONSULTATION – IPL
ca 25 min 450:-

Inför en IPL behandling behövs alltid en noggrann hudanalys för att bedömma om din hud och ditt allmäntillstånd lämpar sig för behandling av IPL – intensive pulsed light. Här kan du få rådgivning kring permanent hårborttagning samt hudföryngring där vi behandlar bl.a ojämn pigmentering, ytliga röda kärl s.k telangiektasier och förtidigt, solskadad hud. Läs mer om IPL behandling!
(kostnadsfri vid bokning/köp av IPL kur)

KOSTRÅDGIVNING

För att uppnå total hälsa och helhet är det viktigt att börja titta på hur just din kropp mår och vad du behöver. Alla är unika och likaså vår matsmältning. Under en kostrådgivning går vi igenom kostens betydelse samt analyserar dina kostvanor för att skapa en sund och stark livsstil. Kostregistrering kan göras på alla åldrar, kön och kroppstyper, undervikt som övervikt.

REKOMMENDERAS I EN OMGÅNG AV 3 BESÖK FÖR ATT UPPNÅ BÄSTA EFFEKT

PERSONLIG KOSTRÅDGIVNING 50 minuter 595:-

Genomgång av din kropp och dess anatomi samt enkla råd att ta med i vardagen. Vi går igenom dina förutsättningar, vad du vill uppnå samt om det finns några brister i din kost. Vid viktkorrigering går vi även igenom dina mått för att få en uppföljningsmöjlighet och se resultat.

ENERGI 3 x 50 minuter 1500:-

3 konsultationer där vi fördjupar oss i att hitta ny energi och optimera kroppens styrka och förnyelse. Förstå din kropp och lär dig hur den fungerar. Ät dig pigg och finn ny styrka. Tips på bra träning som passar dig som individ och ger dig kraft att orka med dagen.

VIKT 3 x 50 minuter 1500:-

3 tillfällen då vi ser över din övervikt eller undervikt. Orsaker, risker och lösningar på ditt problem, samt hur du lättast hittar ett sätt som fungerar för dig och håller dig på rätt spår. Vi för dagbok över dina mått för att se utvecklingen den kommande tiden. Vi ger tips och råd på träning som passar dig och vi har flera samarbetspartners att rekommendera inom personlig träning.

HÄLSA 3 x 50 minuter 1500:-

Paketet hälsa innebär att du får lära dig var i kosten du hittar mest mineraler, vitaminer, antioxidanter etc för att påverka din kropps åldrande på ett sunt och förnuftigt sätt. Passar alla åldrar men är framförallt viktigt vid menompauser samt annan hormonförändring. Välj att leva Healthy Ageing, inte Anti-ageing.