MASSAGE Göteborg – Kroppsterapeutisk behandling

massagebehandlingar-300x225Kroppsterapeutisk behandling innefattar bl.a massage och muskeltöjningar där fokus ligger på att behandla de direkt musklerna där du har problem och som är spända. Vi varvar olika tekniker som svensk klassisk massage, longering, triggerpunktsbehandling, töjtekniker, strain and counterstrain och revolving.

Triggerpunkter är en vanlig orsak till smärta i muskler och leder. Med direkt tryck, olika massagetekniker och muskeltöjningar kan dessa punkter upphöra med sin smärtprojicering.

Massage har flera positiva effekter på kroppen och kan hjälpa både vid fysisk och psykisk obalans. Forskning har visat att massageterapi påverkar det autonoma nervsystemet, som frigör hormoner (oxytocin) som har en lugnande och glädjande effekt på kroppen samt ökar blodcirkulationen och minskar muskelspänningar. Regelbunden massage gör musklerna mjuka och elastiska och motverkar därför slitage och skador på vår kropp, samt hjälper till att hålla oss friskare genom att driva på lymfcirkulationen och därmed öka utsöndringen av slaggprodukter.

Massageterapi är en viktig del i behandling av stress och utbrändhet och ger inte bara ett ökat välbefinnande utan hjälper även till att hitta en total avslappning och god andning som gör att vi lättare hanterar vardagens stress och motgångar.

Vår Massageterapeut Marco Johannes är certifierad av Branschrådet Svensk Massage samt medlemmar i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. De har flera års erfarenhet och vi har massagebehandlingar som passar alla.

Massagebehandling – 30 min 445:-
Massagebehanding – 45 min 575:-
Massagebehandling – 60 min 695:-
Massagebehandling – 75 min 925:-
Käkledsbehandling – 30 min 445:-
Tillval i ordinarie massagebehandling +15 min 150:-

I alla våra massagebehandlingar ingår en noggrann konsultation och genomgång av din hälsoprofil, för att fastställa rätt behandlingsplan för dig. Behandlingen anpassas efter dina behov och kan vara direkt avslappnande eller mer fokuserad på att förebygga och behandla problem.