Fotvård / Medicinsk fotvård Göteborg

Våra fötter är den del på vår kropp som bär oss dit vi vill komma, de ger oss möjligheter att uppleva saker och anses även vara ”rotsystemet” till hela vår kropp. Yttre och inre påfrestningar samt många sjukdomar kan orsaka deformering av både nagel och hud, och kan leda till svampangrepp, hudförändringar som sprickor och sår. Därför är det viktigt att så tidigt som möjligt upptäcka, förebygga och behandla dessa åkommor. Vi erbjuder både medicinsk fotvård göteborg samt traditionell fotvård för dig utan djupare besvär. Är du osäker på vad du behöver är du välkommen att kontakta oss.

Att rå om dina fötter är en investering i din hälsa. Mycket värk och smärtor i rygg eller övriga kroppen kan lindras om du regelbundet ger den vård som dina fötter behöver. Vid ditt besök hos oss får du professionell hjälp med ditt fotproblem samt råd och tips om hur du själv behandlar dina fötter hemma för att förebygga nya problem.

Hos oss hittar du fotriktiga behandlingar som tar dig och dina fötter till en ny nivå och vi ger även råd angående Diabetes-, Psoriasis- och Reumatiska fötter, samt inlägg och avlastningar. I våra fotvårdsbehandlingar använder vi oss utav pedicare – svensk proffessionell fotvård och vår Medicinska Fotterapeut Emma är även utbildad undersköterska med gedigen kunskap om diverse fotproblem. Varmt Välkommen!

 

Medicinsk Fotvård Deluxe 60 min 650:-

Medicinsk fotvård behöver inte vara tråkig och bara innebära fokus på problemfötter. Vi har tagit det bästa från SPA-världen och kombinerat detta med medicinsk fotvård, just för dig som behöver behandlade medicinsk hjälp, men som inte vill göra avkall på ren och skär lyx. Medicinsk fotvård Deluxe innebär skräddarsydd fotvård med toppklassiga produkter från Pedicare i lugn och harmonisk miljö. Behandlingen startar med ett fotbad samt en uppfriskande fotskrubb innan naglar & nagelband klipps och filas. Förhårdnader, liktornar och andra ev fotproblem behandlas samt avlägsnas innan en underbar fot & underbensmassage avslutar behandlingen.

Uppgradering: Lägg gärna till valfritt lack att ta med hem & lackning till din fotvårdsbehandling! +150kr

Medicinsk Fotvård
50 min 550:-

En korrigerande behandling som börjar med ett uppmjukande fotbad och som sedan behandlar just ditt problem. Naglar och nagelband klipps och rensas, ev liktornar, nageltrång, förhårdnader, hälsprickor, kartnaglar,svamp och vårtor behandlas. Fötterna filas och avslutas sedan med en skön och avkopplande fotmassage som ökar cirkulation och självläkning.

Tips: Här kan du som besväras av envisna vårtor numera uppgradera din behandling med Cryoterapi – frysbehandling som effektivt och säkert avlägsnar besvärande vårtor. Fr. 500:-

Medicinsk Fotvård (delbehandling) 15 min 330:-

Här behandlar vi enstaka återkommande problem som kanske behöver ses över vecko/månadsvis. Det kan vara nageltrång, liktornar, hälsprickor, nagelsvamp/fotsvamp etc. Kontakta vår medicinska fotterapeut för att få rätt behandling/rådgivning för dig.

Cryobehandling (vårtbehandling) fr. 15 min fr. 500:-

Effektiv behandling mot vårtor med hjälp av kryoterapi. Vi använder Dermapen CryoTM som är en säker och trygg behandling. “Kall kirurgi” är en smärtfri och snabbt behandling med gott resultat. Vid frågor, kontakta vår Medicinska Fotterapeut/Undersköterska Emma.

Fot-SPA Lyxbehandling 75 min 895:-

Den ultimata ”skäm-bort-dig” behandlingen där vi ger dig en ordentlig lugn och skön stund bara för dig själv. Behandlingen startar med ett fotbad som ökar cirkulationen i fötterna som verkar lugnade och avslappnande. Vi fortsätter med en härlig fotskrubb och utför en medicinsk fotvård med nagel/nagelbandsvård samt tar bort förhårdnader, hälsprickor m.m. Behandling fortsätter med en inpackning för fötterna där vi serverar en god kopp thé. Avslutas med en lång, avkopplande fot och benmassage.

Uppgradering: Lägg gärna till valfritt lack att ta med hem & lackning till din fotvårdsbehandling! +150kr

Fotvård Friskvård
50 min 690:-

Fotvårdsbehandling för dig som vill använda ditt friskvårdsbidrag från din arbetsgivare. Här tar vi hand om fötterna och ger en komplett behandling där vi startar med ett fotbad, klipper/filar naglarna, tar bort förhårdnader och mjukgör torr, hård hud och som till sist avslutas med en härlig fotmassage. (priset inkl. moms)

Uppgradering: Lägg gärna till valfritt lack att ta med hem & lackning till din fotvårdsbehandling! +150kr

 

 

 

Pensionärs- & studerande rabatt 10% vid bokning dagtid 10-14 mot uppvisande av id-handling.