Vad är Microdermabrasion?

PowerlitePeelerFaceMicrodermabrasion, är en effektiv form av ytlig hudslipning, som har blivit en stor succé världen över. På kliniken använder vi Powerlite Peeler – Microdermabrasion som omedelbart ger synliga resultat.

En Microdermabrasion behandling ökar näringstillförseln och syresätter cellerna genom att slipa bort döda hudceller, förhårdnader och ytliga hudskador. Små microkristaller slipar huden varsamt och påskyndar på så sätt cellförnyelsen och stimulerar huden till självläkning.

Behandlingarna utförs i fördel i kur om 5-10 ggr men kan även användas i kombination med ordinarie ansikts-behandling för att stärka produkternas effekt samt ge en mer djupgående peel.

Behandling
Powerlite Peeler Microdermabrasion bygger på att ett munstycke förs över hudytan och som skapar ett vakuum, samtidigt som fräscha aluminiumkristaller blåses ut och varsamt slipar huden. Behandlingen kan utföras på de flesta hudtyper (ej inflammerad acne/rosacea) och ger allt från en ytlig uppfräschande slipning eller till en mer djupgående hudslipning mot ärr, djupa linjer/rynkor etc.

Tack vare våra engångsmunstycken är behandlingen med Powerlite Peeler 100% hygienisk. Behandlingarna är skonsamma för huden och helt utan obehag

Med Microdermabrasion behandlar vi:

  • Solskadad hud
  • Uppfräschning
  • Pigmentförändringar
  • Livlös hud
  • Åldrad hud
  • Hudbristningar
  • Acne/ärr
  • Ärrbildningar
  • Fina linjer/rynkor
MICRODERMABRASION 30 min 750:-

En snabbt och effektiv hudslipningsbehandling som passar de flesta hudtyper och som anpassas efter just din hud. Huden får en fräschare, ökad lyster och jämnare hudstruktur efter bara en behandling. Rekommenderas i kur om 4-15 behandlingar.

MICRODERMABRASION Advanced 45 min 1050:-

Djupgående hudslipning när vi fokuserar på svårare hudtillstånd som solskadad, mogen hud, pigmentfläckar, acneärr och fina linjer samt annan ojämn hudstruktur. Behandlingen kombineras med effektiva AHA-syror som ger en snabb återuppbyggnad samt bidrar till en effektiv cellförnyelse. Ger omedelbart en synlig förbättring i huden. Rekommenderas i kur om minst 4 behandlingar.

MICRODERMABRASION i AB 15 min 500:-

En tillvals möjlighet för dig som vill inkludera denna djupgående hudföryngrande hudslipning i din ordinarie ansiktsbehandling. Kan utföras på de flesta hudtyper och i behandlingarna Face Bas, Face Relax och Face Advanced.

Pensionärs- & studeranderabatt 10% vid bokning dagtid 10-14 mot uppvisande av id-handling. Vid köp av kur på minst 4 ggr utgår 20 % rabatt på den totala summan.