Ögon

FÄRGNING FRANS & BRYN m. PLOCK 30 min 495:-
I kombination med Ansiktsbehandling 395:-
FÄRGNING BRYN m. PLOCK 15 min 395:-
I kombination med Ansiktsbehandling 295:-
FÄRGNING FRANSAR 15 min 395:-
I kombination med Ansiktsbehandling 295:-
EYES ADVANCED 60 min 795:-

En lyxig och dränerande behandling för området kring ögat. Jämnar ut fina linjer och rynkor samt har en avsvällande effekt på ”påsar”. Behandlingen innefattar rengöring, peeling, färgningar av frans och bryn samt plock. Avslutas med en stärkande specialmask utefter ditt behov. Vi använder produkter från nimue och pHformula, speciellt framtagna för resultatinriktad hudvård.(Rekommenderas i kur om minst 4 ggr)

pHformula E.Y.E Resurfacing 30 min 750:-
+N.E.C.K 995:-
Tillägg i AB 550:-

En speciellt framtagen behandling för avancerad anti-age vård för ögon och mun. pHformulas Resurfacing behandlingar fokuserar på att begränsa typiska tecken på åldrandet i det känsliga området runt ögonen. Behandlingen passar alla som har fina linjer och som aktivt vill motverka hudens åldrande.

Körs i fördel i kur på minst 4ggr, vi drar då av 20 % rabatt på totalsumman.

pHformula N.E.C.K Resurfacing 30 min 750:-
+N.E.C.K 995:-
Tillägg i AB 550:-

Behandling för hals och dekolletage som består av en effektiv kombination av ”skin resurfacing”-syror som vårdar solskadad, sliten hud. Vi glömmer alltför ofta bort denna del av vårt ansikte som kan lätt avslöja förtidigt åldrad, skadad hud. Passar alla hudtyper och kan lätt göras som tillval i vanlig ansiktsbehandling.

Körs i fördel i kur på minst 4ggr, vi drar då av 20 % rabatt på totalsumman.

Pensionärs- & studeranderabatt 10% vid bokning dagtid 10-14 mot uppvisande av id-handling.