Medicinsk Hudvård – Fillers, Injektionsbehandlingar

Medicinsk hudvård eller estetisk dermatologi är en förlängning av den traditionella hudvården där vi kan erbjuda ett bredare sortiment av mer djupgående behandlingar för dig som har högre krav.
Vi erbjuder allt ifrån Kemiska peelingar, IPL/laser behandling mot hudförändringar till injektionsbehandlingar utfört av hudläkare.

Fillers, eller injektionsbehandlingar med hyaluronsyra (Juvederm) och Botolinumtoxin ”Botox” (Vistabell) slätar ut rynkor, framhäver ansiktets konturer, skapar fylligare läppar och föryngrar huden. Behandlingarna anpassas till dina behov och resultaten syns omedelbart. Fillers med hyaluronsyra är en naturlig skönhetsprodukt som inte påverkar ansiktsuttrycken eller ansiktsrörelserna utan bidrar även till återfuktning inifrån huden.

Hyaluronsyra är en kristallklar gel som injiceras i huden i små mängder för att återskapa volym och struktur. Den hyaluronsyra som man använder i injektionsbehandlingar liknar kroppens egna hyaluronsyra och är på så sätt naturlig för vår kropp. Hyaluronsyran är icke-animalisk, vilket innebär att risken för allergiska- eller överkänslighetsreaktioner är minimal och att hudtester inte behövs.

Fördelar

Resultaten av en behandling med fillers / injektionsbehandlingar med Juvéderm är långvariga, utan att vara permanenta, vilket ger dig frihet att välja om du vill behålla effekten. Effekten av en behandling med fillers syns vanligen 6–12 månader och med endast en uppföljningsbehandling har effekten, i en ny klinisk studie, visats vara ända upp till 18 månader. För att bibehålla resultaten i läpparna behövs vanligen en uppföljningsbehandling inom 6 månader.

”Fillers” är injektionsbehandlingar som på ett enkelt och bra sätt ger dig kontroll över ditt utseende. Eftersom behandlingen är snabb och inte innebär något kirurgiskt ingrepp kan man utan större besvär återgå till vardagen direkt efteråt.

Det sägs att varje ansikte berättar sin historia, vad vill du att din ska berätta?

Behandlingarna utförs av legitimerad hudläkare Jonatan Tovi.

Konsultation Läkare 500:-

(kostnadsfri i samband med injektionsbehandling)

Kostnadsfri rådgivning hos vår Auktoriserad Specialiserad Hudterapeut.

Kontakta oss om du vill veta mer!