IPL – Powerlite600®

CERTIFIERAD SVENSK IPL

powerlitelogoMed mer än 15 års erfarenhet är Powerlite® ett av de varumärken som funnits längst på den svenska marknaden. Vår kundnöjdhet har gjort oss till marknadsledande inom tekniken IPL (Intensivt Pulsat Ljus) i Sverige och i Japan, som är världens näst största skönhetsmarknad.

Svensk tillverkning och design innebär också högsta kvalitet och säkerhet. Powerlite IPL har en patenterad teknik som ger säkra, kraftfulla och effektiva behandlingar med resultat. Patentet bygger på en kontrollerad multipulsteknik som ger samma effekt under hela flashen och lika stark effekt vid varje ljuspuls. Vårt unika patent, tillsammans med vårt tripple safety system, gör att vi kan behandla på hög effekt med minimal smärta utan biverkningar. Alla våra Powerlite IPL är vattenkylda. Våra Powerlite maskiner är CE-märkta och FDA-godkända. Vi har även modeller som är Medicinskt Certifierade samt medicinskt CE-märkta enligt MDD93/42/EEC.

Powerlite® belönas genom användare världen över för dess användarvänlighet, mångsidighet och för de fina resultaten. Personer som har gjort hårborttagning är fortfarande hårfria, 15 år senare.

Med vår IPL Powerlite 600 utför vi behandlingar mot:

  • Acne
  • Rosacea/Ytliga kärl
  • Pigmentförändringar/Åldersfläckar
  • Permanent hårborttagning av generande hårväxt (mörka hår)
  • Skin Rejuvenation/Hudföryngring

Konsultation 20 min 450:- (dras av vid köp av IPL behandling)