Kostrådgivning

För att uppnå total hälsa och helhet är det viktigt att börja titta på hur just din kropp mår och vad du behöver. Alla är unika och likaså vår matsmältning. Under en kostrådgivning går vi igenom kostens betydelse samt analyserar dina kostvanor för att skapa en sund och stark livsstil. Kostregistrering kan göras på alla åldrar, kön och kroppstyper, undervikt som övervikt.

REKOMMENDERAS I EN OMGÅNG AV 3 BESÖK FÖR ATT UPPNÅ BÄSTA EFFEKT

KOSTREGISTRERING (matdagbok) 650:-
PERSONLIG KOSTRÅDGIVNING 45 minuter 650:-

Genomgång av din kropp och dess anatomi samt enkla råd att ta med i vardagen. Vi går igenom dina förutsättningar, vad du vill uppnå samt om det finns några brister i din kost. Vid viktkorrigering går vi även igenom dina mått för att få en uppföljningsmöjlighet och se resultat.

”ENERGI” 3 x 45 minuter 1600:-

3 konsultationer där vi fördjupar oss i att hitta ny energi och optimera kroppens styrka och förnyelse. Förstå din kropp och lär dig hur den fungerar. Ät dig pigg och finn ny styrka. Tips på bra träning som passar dig som individ och ger dig kraft att orka med dagen.

”VIKT” 3 x 45 minuter 1600:-

3 tillfällen då vi ser över din övervikt eller undervikt. Orsaker, risker och lösningar på ditt problem, samt hur du lättast hittar ett sätt som fungerar för dig och håller dig på rätt spår. Vi för dagbok över dina mått för att se utvecklingen den kommande tiden. Vi ger tips och råd på träning som passar dig och vi har flera samarbetspartners att rekommendera inom personlig träning.

”HÄLSA” 3 x 45 minuter 1600:-

Paketet hälsa innebär att du får lära dig var i kosten du hittar mest mineraler, vitaminer, antioxidanter etc för att påverka din kropps åldrande på ett sunt och förnuftigt sätt. Passar alla åldrar men är framförallt viktigt vid menompauser samt annan hormonförändring. Välj att leva Healthy Ageing, inte Anti-ageing.