Kliniken

Advanced – svenska: 1. framskriden, långt framskriden, långt kommen, ålderstigen, till åren kommen, 2. avancerad, långt utvecklad, sofistikerad, extrem, utmanande, erfaren, djärv

Historik

Kliniken Advanced Skin Care slog upp dörrarna i december 2010 och var först ut att erbjuda full avancerad hudvård i Göteborg där fokus låg på avancerade hudvårdsbehandlingar i kombination med fördjupningpå kost & näring. Idag hittar ni oss i mysiga och avkopplande lokaler på Fjärde Långgatan 25, nära till pulsen men ändå på en lugn och behaglig plats.

Vi håller oss ständigt uppdaterade med nya behandlingar och utbildningar och kan idag erbjuda allt inom hudvård, fotvård och massage men även estetiska behandlingar som injektionsbehandlingar samt medicinskt inriktade behandlingar av hudläkare då vi har en gedigen kompetens och en personalstyrka på 5 personer.

Vision

Vår vision och ambition är att se varje individ och dess specifika behov. En plats där total avkoppling med tydliga resultat i kropp och själ, som syns och känns länge. Vi vill få upp ögonen hos människor om att inse sitt eget potential och värdesätta sig själv, och sin kropp för att fungera optimalt.

Ett stopp på vägen mellan en stressig arbetsdag och privatlivet där du får en stund för återhämting och ny styrka som bevarar din hud och kropps resurser. Träning, kost och behandlingar som arbetar tillsammans, en form av ”quick-medi-spa” där resultatet och känslan talar för sig själv och ger dig ett friskare och starkare liv.

Välkommen till ett ”nytt” sätt att rå om dig själv, välkomen till en värld av avancerad hud & kropps vård!

stenarljus