Vår personal

Josefine Runesson – Hudvård/Kostrådgivning

josefinehudterapeut-250x300Josefine är personen bakom Advanced Skin Care och är Auktoriserad Specialiserad Hudterapeut via SHR och Cidesco. Hon började sin karriär 2005 och har sen dess arbetat heltid inom hudvård och hälsa. Idag är hon stolt grundare till Göteborgs första klinik för avancerad hudvård där fokus ligger på resultatinriktad hudvård med fördjupning på kost och näring.

”När jag våren 2006 fick min efterlängtade titel som auktoriserad hudterapeut var det en dröm som gick i uppfyllelse. Intresset för hudvård och hälsa har funnits med mig sedan tidig tonår, då jag själv fick svåra problem och desperat försökte hitta ett svar på varför det skedde just mig. Flera år senare fick jag svar på många av mina frågor och förstod också att lösningen ligger långt ifrån att enbart förlita sig på crèmer.
Avancerad hudvård är nämligen kroppen i sin totala helhet. Där behandlingar, hudvård och kost/livsstil arbetar tillsammans, för att ge rätt förutsättningar. För att få ett starkt och friskt yttre, krävs det att vi börjar arbeta med vårt inre genom näring och mental återhämtning.
Efter att ha arbetat både internationellt och här hemma i Sverige, har jag nu äntligen hittat rätt och skapat Göteborgs första medicinska hudvårdsklinik med inriktning på kostens betydelse. Hos oss hittar du förstklassiga och unika behandlingar där ditt mål och din totala hälsa står i fokus. Resultatinriktade hudvårdsbehandlingar för kropp och ansikte där effekten känns och syns länge.”

UTBILDNING:

  • Sjuksköterskestuderande, Sahlgrenska Akademin – Göteborgs Universitet 2016-
  • Certifierad Specialiserad Hudterapeut, Hudkliniken, Skånes Universitetssjukhus 2013
  • IPL terapeut: permanent hårborttagning, hudföryngring, Powerlite 2013
  • Certifierad Kost & Näringsrådgivare, Pauluns Näringscenter 2010
  • Diplomerad Hudspecialist (avancerad hudvård), pHformula Academy, Barcelona 2009
  • Auktoriserad Hudterapeut, Gilda Skolan, Göteborg 2005

Välkommen att prova på ett nytt sätt att vårda dig själv, välkommen att prova avancerad hudvård!

Louise Blennback – Hudvård/Kostrådgivning

IMG_4610-269x300Louise är auktoriserad hudterapeut och jobbar med hudvård samt kostrådgivning. Hon utför ansiktsbehandlingar, vaxning, färgning av frans och bryn samt kemiska peels. Hon arbetar på kliniken heltid och är auktoriserad via SHR och innehar Cidesco examen.

”Då jag alltid varit intresserad av friskvård, hälsa och framförallt människor, så var det självklart att jag skulle bli hudterapeut! 2011 tog jag min examen på Elisabethskolan här i Göteborg och blev då Auktoriserad Hudterapeut med en examen från den internationella branschorganisationen CIDESCO. Att få jobba med inre- och yttre skönhet och hjälpa människor är det som gör mitt jobb så givande och roligt varje dag. Hos mig är ni i trygga händer!”

UTBILDNING:

Jeanette Lund Andersson – Hudvård

UTBILDNING:

Emma Persson – Medicinsk fotvård/Undersköterska

 

Emma är Diplomerad Medicinsk Fotterapeut samt har en bakgrund som undersköterska och utbildade sig via YRGO – Yrkeshögskolan här i Göteborg. Hon innehar både medlemskap i Sveriges Fotterapeuter samt Sveriges Medicinska Fotterapeuter som är en yrkesförening där samtliga medlemmar har en gedigen utbildning inom fothälsovård samt fotsjukvård.

“Våra fötter är fantastiska och förtjänar all omsorg de kan få. Tyvärr blir de ofta bortglömda och illa behandlade men förväntas ändå bära oss genom livet. Jag har alltid varit intresserad av hälsa och friskvård och har ett särskilt gott öga till fötter. Det känns otroligt fint att kunna hjälpa människor med besvär att kunna gå utan smärta eller helt enkelt bara ge en stunds avkoppling och omtankte till trötta fötter. En behandling hos mig kommer ge dig ny energi att möta dagen och du kommer förmodligen känna att du står med båda fötterna på jorden igen.”

UTBILDNING:

Jonatan Tovi – Leg. Läkare inriktning Hud

JonatanTovi-Kopia-150x150Jonatan utbildade sig till läkare via Sahlgrenska och jobbar numera på Hudmottagningen på Sahlgrenska samt driver en privat verksamhet med fokus på Estetisk Hudvård.

Han kommer erbjuda konsultationer inom medicinsk hudvård och Fillers & Injektionsbehandlingar med Juvéderm (hyaluronsyra) och Vistabell (botox) samt behandling för Hyperhidros (uttalad svettning).