Pedicare är proffsens fotvårdsserie. Produkterna utvecklas och tillverkas i Sverige i samarbete med ledande specialister inom medicinsk fotvård. All forskning sker inom ramen för Svenska Krämfabrikens spa- och terapeutprogram. Med nära 60 års erfarenhet är Pedicare Sveriges äldsta fotvårdsexpert. Den kunskap och erfarenhet företaget samlat under dessa år har nu paketerats i en enda heltäckande fotvårdsserie: Pedicare – proffsens fotvårdsprodukter.

 

Mer än 60 års erfarenhet av fotvård – Paketerat i en enda serie

 

Svenska Krämfabriken har skapat ett fotvårdskoncept som blivit fotterapeuternas förlängda arm ut på apoteksmarknaden. Vi vill öka uppmärksamheten och kompetensen på foten och behovet att ta hand om sina fötter, vilket också ge fotterapeuterna motivation att delta i samarbetet. Genom Pedicare kan vi erbjuda en unik kompetens och fotspecialisternas kunskap om fotvård i utvecklandet av fotkategorin på apoteksmarknaden.

Hos oss på kliniken hittar du hela pedicares sortiment av underbart vårdande och behandlande fotprodukter. Vår Medicinska fotterapeut/Undersköterska behandlar ett flertal fotproblem och i samtliga våra fotvårdsbehandlingar använder vi oss utav pedicares sortiment.